DR Robaeys Anneleen (Huisartsgeneeskunde)

Consultatie-uren

Molenweg 106 3520 Zonhoven
Ma. Di. Wo. Do. Vr. Za. Zo.
8-12u 8-12u 9-12u
11u-12u belmoment 11u-12u belmoment 11u-12u belmoment 11u-12u belmoment
15-17u 15-19u 15-19u 15-16.30u of 17.30u of 19u (afwisselend schema)
Huisbezoeken worden voor en na de consultatieblokken ingepland. Hiervoor moet altijd gebeld worden.

Bijkomende info betreffende mijn specialiteit

 • Algemene huisartsgeneeskunde (infecties, orthopedie, huidletsels, gynaecologische problemen, een ziek kind, ...)
 • Begeleiding van chronische aandoeningen (hoge bloeddruk, diabetes, hartfalen, chronische bronchitis...)
 • Algemene preventie (bloeddruk, suiker, vaccinaties, bloednames ...) en preventieve kankeronderzoeken (borst, prostaat, baarmoederhalskanker, dikke darm, ...)
 • Technische onderzoeken: bloedname, EKG (filmpje van het hart), baarmoederhalsuitstrijkje, hechten snijwonden, verwijderen sommige huidletsels (wratten, cysten), spirometrie (ademtest), taping enkel, 
 • Advies bij rookstop
 • Zwangerschapsopvolging: we houden een schema aan met consultaties alternerend bij gynaecoloog/vroedvrouw. graag uw zwangerschapsboekje steeds mee te nemen, zo houden we de collega's op de hoogte.
 • Opvolging van alle leeftijden: van zuigeling tot bejaarden
 • Palliatieve zorgen
 • Reisadvies
 • Ondersteunende gesprekken
 • Bijhouden van al uw medische gegevens in een globaal medisch dossier GMD
 • In de mate van het mogelijke stellen wij een Sumehr beschikbaar voor andere zorgverleners.
 • Administratie en allerlei attesten
 • Wij zijn aangenomen militie- en politieartsen

 

 
Routebeschrijving

Molenweg 106
3520 Zonhoven (BE)

011815155

Mijn adres:
(voorbeeld: Nieuwstraat 10, 1000 Brussel)

Belangrijke info

RaadplegingenRaadplegingen zijn enkel op afspraak. Wij voorzien 15 minuten per consultatie. Bij meerdere/complexe problemen zal uw arts u een vervolgafspraak voorstellen of boekt u 2 aansluitende consultaties. Komt u met meerdere personen dan moet u meerdere afspraken boeken. Breng steeds uw identiteitskaart mee en biedt die spontaan aan. Dit is o.a. nodig voor de actualisatie van uw EMD (Elektronisch Medisch Dossier) en om uw verzekeringsstatuut na te kijken. Breng ook steeds 2 klevertjes van de mutualiteit mee, noodzakelijk voor invullen labo-bon of verlengen GMD.Je kan vrij kiezen bij welke huisarts je wil komen. Zo nodig kan iemand van de collega's je voorthelpen. We werken immers met een gemeenschappelijk dossiersysteem en overleggen regelmatig.Je vraagt je afspraak best TELEFONISCH aan in de volgende gevallen:- als je langer dan een kwartier voorziet

- bij een algemeen onderzoek (verzekeringsonderzoek)

- bij een ingreep

- in dringende situatiesHuisbezoekenHuisbezoeken zijn voorbehouden voor wie zich niet kan verplaatsen en worden best VOOR 12u aangevraagd. Voor huisbezoeken kan er geen tijdstip afgesproken worden.Globaal medisch dossierUw huisarts staat in voor het bijhouden en coördineren van uw GMD, dit is uw Globaal Medisch Dossier.

Het verzamelen van al uw medische gegevens door uw huisarts draagt bij tot een verhoogde kwaliteit van de zorg voor uw gezondheid. Uw huisarts is het best geplaatst om een verwijzing 'op maat' te organiseren, en dankzij dit globaal medisch dossier wordt de communicatie tussen de specialist, uw huisarts en andere zorgverstrekkers geoptimaliseerd.

Voor het bijhouden en coördineren van uw dossier (GMD) voorziet het RIZIV een vergoeding. Eenmaal het GMD in orde is gebracht, geniet u 30% vermindering op het remgeld voor elke raadpleging bij uw huisarts.We dienen dit jaarlijks te hernieuwen en daarvoor hebben we een klevertje van de mutualiteit nodig.Voorschriften en attestenVoorschriften en attesten worden om deontologische redenen uitsluitend afgeleverd tijdens een raadpleging. Vraag daarom tijdens de raadpleging voldoende voorschriften aan de arts. Je huisarts mag enkel attesten schrijven die stroken met de waarheid. Vraag enkel wat redelijk en écht is. Valse attesten zullen steeds geweigerd worden.BelmomentOm de onderbrekingen tijdens de consultaties te beperken willen we je vragen voor het bespreken van resultaten met Dr. Robaeys te bellen tijdens het belmoment. Dit is elke dag van 11u-12u (uitgezonderd de dinsdag).Tips voor een vlotte consultatie§  Breng altijd je identiteitskaart mee (of kids ID of blauw ISI kaartje) en een tweetal vignetjes van de mutualiteit.§  Hou de ID kaart klaar bij het binnenkomen.§  Neem zelf initiatief om je adreswijziging of telefoonwijziging door te geven.§  Kom op tijd. Zo zorgt u dat anderen niet onnodig dienen te wachten.§  Verwittig tijdig indien u een gemaakte afspraak niet kan nakomen, zodat anderen kunnen geholpen worden.§  Maak 1 afspraak voor 1 persoon, voor meer personen maak je meer afspraken.§  Maak een dubbele afspraak voor speciale onderzoeken, zoals: EKG, uitstrijkje, verzekeringsonderzoek, ...§  Uw huisarts staat ook in voor dringende gevallen, daarom kan het gebeuren dat u even moet wachten ondanks uw afspraak.§  Houd telefonische contacten kort en gericht.