DR VAN DAMME Guy (Huisartsgeneeskunde)

Consultatie-uren

Zandakkerlaan 25 9070 HEUSDEN BELGIUM
Ma. Di. Wo. Do. Vr. Za. Zo.
Enkel na afspraak: telefonisch of via de website (online-boeking) (maak bij voorkeur gebruik van de online boeking!!!) Afspraken voor artsenbezoekers: Ga naar Healthappointment.com

Bijkomende info betreffende mijn specialiteit

  HOEVEEL TIJD MOET IK VOORZIEN VOOR DE RAADPLEGING  ?  

 • voor een ROUTINE KLACHT: één afspraakmoment Als ge graag MEER TIJD ter beschikking krijgt: meer tijd voorzien (aaneensluitende afspraakmomenten of gespreid over meerdere afspraakmomenten).  Per keer dat je inlogt, kan je maar één afspraakmoment tegelijk vastleggen, en dan dien je dus enkele keren opnieuw in te loggen. Maar vermijd aub afspraken die meer tijd vragen, te maken  op een dag dat er nog weinig open momenten beschikbaar zijn, zodat we toch de mogelijkheid blijven hebben om iedereen die dringend moet gezien worden, te kunnen helpen.
 • Voor een EERSTE GESPREK ROND OVERGEWICHT: 45 minuten =3 aaneensluitende afspraakmomenten + vermelding van "intake overgewicht".
 • Voor een EERSTE VOLLEDIG ONDERZOEK ROND OVERGEWICHT: 60 minuten = 4 aaneensluitende afspraakmomenten, met vermelding van : onderzoek overgewicht.
 • Voor de BESPREKING VAN VOEDINGSADVIES: 60 minuten = 4 aaneensluitende afspraakmomenten, met vermelding van "bespreking dieet".
 • Voor een onderzoek naar geschiktheid voor SPORTBEOEFENING: 30 minuten ((= 2 aaneensluitende afspraakmomenten) 
 • Voor een VERZEKERINGSONDERZOEK: afhankelijk van de gewenste informatie:
 1.         als de verzekeringsmaatschappij alleen ECG en bloedafname vraagt: 15 minuten = 1 afsrpaakmoment.
 2.         Als de verzekeringsmaatschappij een volledige vragenlijst meegegeven heeft: 45 minuten = 3 aaneensluitende afspraakmomenten. Steeds vermelden: verzekeringsonderzoek.
 • Voor een UITSTRIJKJE: 30 minuten = 2 aaneensluitende afspraakmomenten.
 • Voor onderzoek en vaccinaties van KINDEREN: 2 aaneensluitende afspraakmomenten
 • Voor DEPRESSIES: 2 aaneensluitende afsrpaakmomenten. Als stabiel: 1 tot 2 afspraakmomenten
 • Voor een PREOPERATIEF onderzoek: 45 minuten = 3 aaneensluitende afspraakmomenten.
 • Voor een eerste gesprek over ROOKSTOP:  2 aansluitende afspraakmomenten. Deze afspraak is los van alle andere afspraakmomenten.
 •  

opgelet:

 • nuchtere bloedafname = niet gegeten gedurende 8 uren, wel water gedronken
 • voor een gastroscopie bij de specialist: een glas water is toegelaten
 • voor een chirurgische ingreep: nuchter = niets gegeten en niets gedronken, eventueel wel medicatie nemen met een slok water
Routebeschrijving

coördinaten voor gps:

 1. ofwel "Destelbergen, Zandakkerlaan 25"
 2. ofwel (voor tomtom live): local search: "guy van damme"
 3. ofwel (ook voor tomtom): nuttige plaatsen - in destelbergen - "dokters" - "guy van damme" of "codam"


 

Zandakkerlaan 25
9070 HEUSDEN (BE)

+3292319913

Mijn adres:
(voorbeeld: Nieuwstraat 10, 1000 Brussel)

Belangrijke info

ER IS BETAALMOGELIJKHEID MET BANCONTACT (ook contactloos) maar ook met PAYCONIQ  (een gratis en veilige app die je op je smartphone kan downloaden!ook voor dringende gevallen: een afspraak vastleggen. Wees gerust, je kan dringend gezien worden.

Lees ook de belangrijke informatie hieronder over de tijd die je moet voorzien voor een afspraak!!! Wij doen ons best om u steeds op tijd te kunnen ontvangen. Het is evenwel zo dat bepaalde raadplegingen meer tijd dan verwacht in beslag nemen of dat wij genoodzaakt zijn om dringende medische situaties voorrang te geven, zodat wij u niet altijd op het afgesproken uur kunnen ontvangen. Wij rekenen in dergelijke gevallen op uw begrip.
 1. Als er geen beschikbare afspraakmomenten meer zijn: telefonisch contacteren om samen iets af te spreken.

 2. als je een afspraak voor meerdere personen wenst, gelieve dan meerdere afspraken te reserveren, hetzij telefonisch hetzij via de website. Een afspraakblokje geldt steeds voor één patiënt.

 3. Beperk per afspraak het aantal problemen. Maak een andere afspraak voor de minder dringende problemen.

 4. Ook voor het invullen van attesten maak je best een aparte afspraak. Hiervoor is immers tijd nodig voor inzage in het dossier.

 5. Er worden geen voorschriften afgeleverd op telefonische aanvraag. Tijdens de consultatie worden voldoende voorschriften meegegeven tot het moment dat er terug een medisch onderzoek nodig is en de behandeling al dan niet zal bijgestuurd worden.

 6. Probeer steeds op tijd te komen, zo niet laat je andere mensen langer wachten. Als je ooit zelf in de wachtkamer moest blijven zitten, bedenk dan dat er voor jou wellicht iemand te laat gekomen was, of teveel problemen op een beperkte tijd wou bespreken. Indien je niet tijdig op de consultatie kan zijn, gelieve deze dan te annuleren ten laatste 2 uur voor de geplande afspraak, zodat we in staat zijn om tijdig andere mensen te helpen. Indien je onverwacht toch niet op tijd kunt zijn, terwijl je al op weg was: laat het ons weten, dan kunnen we eventueel al de anderen die in de wachtzaal zitten, verder helpen.

 7. Breng steeds je SIS kaart, identiteitskaart en ziekenfondsvignetjes mee.

 8. Huisbezoeken kunnen alleen telefonisch aangevraagd worden op 09 231 99 13. Gelieve een huisbezoek indien mogelijk voor 10 uur aan te vragen.

 9. Voor huisbezoeken kan er geen tijdstip afgesproken worden.

 10. Huisbezoeken worden gereserveerd voor patiënten die omwille van gezondheidsproblemen niet zelf naar de praktijk kunnen komen. Bedenk wel dat je vaak sneller geholpen kunt worden als je zelf naar de raadpleging kunt komen.

 11. Een consultatie verdient altijd meer de voorkeur dan een huisbezoek, omdat de omstandigheden voor onderzoek en behandeling in de praktijkruimte immers veel optimaler zijn.

 12. Gelieve geen afspraken per email te vragen tenzij dit met de dokter afgesproken werd. Momenteel zitten we aan een overdosis emails per dag en proberen we mails binnen de maand te beantwoorden.

 13. Hartelijk dank voor de vlotte samenwerking!


Vakantie info

van 23/04/2019 tot en met 26/04/2019 neemt de dokter wat meer studeervakantie . Voor dringende situatie staan Dr Luc Present, Dr. Marina Deregt en Dr. Helena Coppé paraat en u kunt hen bereiken op 09 211 15 55. Wil je iets belangrijks weten, dan ben ik wel telefonisch en per sms bereikbaar. Bedankt voor je begrip.

 

 

 

 

Tijdens de week kun je ook 's avonds naar de dokter bellen, en indien hij niet beschikbaar is of bij hoogdringendheid kun je ook beroep doen op de weekwachtdienst tussen 19 uur en 8 uur 's morgens op 09/236 5000. Van vrijdagavond 19 uur tot maandagochtend 7 uur is er ook een wachtdienst voorzien: 09 236 5000. De weekwachtdienst wordt verzekerd door een arts uit Gontrode, Melle, Heusden of Destelbergen, in diens praktijk. De wachtdienst tijdens feestdagen en weekend wordt verzekerd door artsen die de wachtposten Gentbrugge, Marterlaarslaan Gent en Baudelokaai Gent bemannen.