DR VAN DAMME Guy (Huisartsgeneeskunde)

Consultatie-uren

Zandakkerlaan 25 9070 HEUSDEN BELGIUM
Ma. Di. Wo. Do. Vr. Za. Zo.
Enkel na afspraak: telefonisch of via de website (online-boeking) (maak bij voorkeur gebruik van de online boeking!!!) Afspraken voor artsenbezoekers: Ga naar Healthappointment.com

Bijkomende info betreffende mijn specialiteit

 

OM VOORTAAN EEN AFSPRAAK TE MAKEN KLIK HIER !!!

 

VERMELD STEEDS DE REDEN VAN JE CONSULTATIE!!!  

als je de juiste keuze van afspraakmoment maakt, wordt er automatisch voldoende tijd in de agenda voorzien

Routebeschrijving

coördinaten voor gps:

 1. ofwel "Destelbergen, Zandakkerlaan 25"
 2. ofwel (voor tomtom live): local search: "guy van damme"
 3. ofwel (ook voor tomtom): nuttige plaatsen - in destelbergen - "dokters" - "guy van damme" of "codam"


 

Zandakkerlaan 25
9070 HEUSDEN (BE)

+3292319913

Mijn adres:
(voorbeeld: Nieuwstraat 10, 1000 Brussel)

Belangrijke info

ER IS BETAALMOGELIJKHEID MET BANCONTACT (ook contactloos) maar ook met PAYCONIQ  (een gratis en veilige app die je op je smartphone kan downloaden!ook voor dringende gevallen: een afspraak vastleggen. Wees gerust, je kan dringend gezien worden.

Lees ook de belangrijke informatie hieronder over de tijd die je moet voorzien voor een afspraak!!! Wij doen ons best om u steeds op tijd te kunnen ontvangen. Het is evenwel zo dat bepaalde raadplegingen meer tijd dan verwacht in beslag nemen of dat wij genoodzaakt zijn om dringende medische situaties voorrang te geven, zodat wij u niet altijd op het afgesproken uur kunnen ontvangen. Wij rekenen in dergelijke gevallen op uw begrip.
 1. Als er geen beschikbare afspraakmomenten meer zijn: telefonisch contacteren om samen iets af te spreken.

 2. als je een afspraak voor meerdere personen wenst, gelieve dan meerdere afspraken te reserveren, hetzij telefonisch hetzij via de website. Een afspraakblokje geldt steeds voor één patiënt.

 3. Beperk per afspraak het aantal problemen. Maak een andere afspraak voor de minder dringende problemen.

 4. Ook voor het invullen van attesten maak je best een aparte afspraak. Hiervoor is immers tijd nodig voor inzage in het dossier.

 5. Er worden geen voorschriften afgeleverd op telefonische aanvraag. Tijdens de consultatie worden voldoende voorschriften meegegeven tot het moment dat er terug een medisch onderzoek nodig is en de behandeling al dan niet zal bijgestuurd worden.

 6. Probeer steeds op tijd te komen, zo niet laat je andere mensen langer wachten. Als je ooit zelf in de wachtkamer moest blijven zitten, bedenk dan dat er voor jou wellicht iemand te laat gekomen was, of teveel problemen op een beperkte tijd wou bespreken. Indien je niet tijdig op de consultatie kan zijn, gelieve deze dan te annuleren ten laatste 2 uur voor de geplande afspraak, zodat we in staat zijn om tijdig andere mensen te helpen. Indien je onverwacht toch niet op tijd kunt zijn, terwijl je al op weg was: laat het ons weten, dan kunnen we eventueel al de anderen die in de wachtzaal zitten, verder helpen.

 7. Breng steeds je  identiteitskaart mee. We hebben die nodig voor alle dingen die met je mutualiteit te maken hebben en om je dossier te openen.

 8. Huisbezoeken kunnen alleen telefonisch aangevraagd worden op 09 231 99 13. Gelieve een huisbezoek indien mogelijk voor 10 uur aan te vragen.

 9. Voor huisbezoeken kan er geen tijdstip afgesproken worden.

 10. Huisbezoeken worden gereserveerd voor patiënten die omwille van gezondheidsproblemen niet zelf naar de praktijk kunnen komen. Bedenk wel dat je vaak sneller geholpen kunt worden als je zelf naar de raadpleging kunt komen.

 11. Een consultatie verdient altijd meer de voorkeur dan een huisbezoek, omdat de omstandigheden voor onderzoek en behandeling in de praktijkruimte immers veel optimaler zijn.

 12. Gelieve geen afspraken per email te vragen tenzij dit met de dokter afgesproken werd. Momenteel zitten we aan een overdosis emails per dag en proberen we mails binnen de maand te beantwoorden

 13. Hartelijk dank voor de vlotte samenwerking!


Vakantie info

 

Tijdens de week kun je ook 's avonds naar de dokter bellen, en indien hij niet beschikbaar is of bij hoogdringendheid kun je ook beroep doen op de weekwachtdienst tussen 19 uur en 8 uur 's morgens op1733 . Van vrijdagavond 19 uur tot maandagochtend 7 uur is er ook een wachtdienst voorzien: 1733. De weekwachtdienst wordt verzekerd door een arts uit Gontrode, Melle, Heusden of Destelbergen, in diens praktijk. De wachtdienst tijdens feestdagen en weekend wordt verzekerd door artsen die de wachtposten Gentbrugge, Marterlaarslaan Gent en Wetteren  bemannen.