DR Dierinck Pauline (Huisartsgeneeskunde)

Consultatie-uren

Ma. Di. Wo. Do. Vr. Za. Zo.

Bijkomende info betreffende mijn specialiteit
Routebeschrijving

Stationsstraat 20A
9060 Zelzate (BE)

09 / 345 97 76

Mijn adres:
(voorbeeld: Nieuwstraat 10, 1000 Brussel)

Belangrijke info

Wegens de COVID19-pandemie hebben we onze normale werking aangepast. Vanaf 4 mei zullen we terug kunnen opstarten met onze acute en chronische zorgen voor de patiënten zonder COVID19-klachten. Voorlopig is het nog enkel mogelijk om telefonisch consultaties te boeken om het veilig te houden voor iedereen. Hou hierdoor rekening met mogelijke langere wachttijden aan de telefoon!

 We ontvangen enkel mensen die GEEN symptomen hebben van een infectie. Wij proberen ook nog verder telefonisch u te helpen indien het niet echt nodig is om naar de praktijk te komen (bv voor voorschriften, inlichtingen, attesten,..).Mensen  MET verdachte symptomen worden telefonisch geholpen Dit kunnen klachten zijn als hoesten, niezen, koorts, keelpijn, kortademigheid, griepgevoel, diarree en overgeven. Als u deze klachten vertoont, neem dan eerst telefonisch contact op! Tijdens het telefonisch overleg bepalen we of u thuis kan afwachten of door een huisarts moet worden onderzocht op de triage post. Ook als een test nodig is sturen wij u door naar een triagepost (in Eeklo of Ertvelde).

We voorzien maximaal twee afspraken per uur, om te vermijden dat er contact is tussen patiënten in de wachtzaal. Dagelijks wordt de praktijk meermaals ontsmet volgens de richtlijnen. Er zal nauwgezet op hygiëne worden toegezien, de artsen dragen voldoende beschermingsmateriaal.   ?Indien u op consultatie komt, vragen we om onderstaande regels te respecteren:

1. Gelieve een (zelfgemaakt) MONDMASKER te dragen

2. Gelieve uw HANDEN TE ONTSMETTEN, u vindt alcoholgel in de wachtkamer

3. RAAK ZO MIN MOGELIJK AAN in de praktijk en de wachtkamer en HOUD zoveel mogelijk AFSTAND aub

4. KOM indien mogelijk ALLEEN (minderjarigen of ernstig zorgbehoevenden max 1 begeleider)

5. KOM STIPT op uw afspraakuur, indien u te vroeg bent, gelieve dan nog even te wachten in uw auto

6. BETAAL ELEKTRONISCH via de Payconiq app of CONTACTLOOS via BancontactStel belangrijke medische zorgen niet uit! De praktijk blijft open en bereikbaar, elke werkdag van 8 tot 19 uur.

 

Hartelijk dank voor uw begrip!Artsenpraktijk Sassevaert

Dr Hilde Vanderhaegen, dr Leen Wackenier, dr Ilse Depestele en Christel.